ОБЕДИНЕН ДЕТСКИ КОМПЛЕКС - СИЛИСТРА

ПОКАНА ЗА ТЕАТЪР

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА

ЧАРЛИ И ШОКОЛАДОВАТА ФАБРИКА
по романа на Роалд Дал
Сценична адаптация и постановка: Христо ХРИСТОВ

Роалд Дал е магьосник на историите, от които всеки попаднал, трудно иска да излезе след края им. Затова пък започва неусетно да вярва,че светът е все още онова приказно място, в което лесно се размиват рамките на външното и вътрешното. На тялото и душата. На въображението и суровата реалност.
Чарли и шоколадовата фабрика е роман, но вече претворен в театрален спектакъл ( за първи път в нашата страна) чрез режисьорската адаптация на Христо Христов и умелия талант на огромния актьорски екип на театрално студио Артистик. Темата е вечна, а историята с пълна сила толкова актуална до днес!
Пуснат е залог. Петима деца-късметлии трябва да открият пет златни билета, скрити под опаковките на пет шоколада. Наградата? Невиждана и нечувана! Човекът, стоящ зад всичко - господин Уили Уонка. Създателят на шоколадовата фабрика в града. Личност, която никой не е виждал, но всеки е чувал.За чудатостите, които работят там и ненадминатите шоколади, от които всеки опитал ги, не може да остане безучастен! Чудак? Ексцентричен тип? Шарлатанин?..Човек?Който и да е, всеки копнее да го види и прекара поне час във фабриката с него. От другата страна е Чарли, бедно, но много умно и чувствително дете и неговото безкрайно бедстващо, но обичащо се задружно семейство. ...Кой ще открие златните билети? Всички вече ги търсят трескаво!Кой ще се обкичи със слава и награди и какво го очаква вътре във фабриката?...Ще видите на 08.10 четвъртък от 18:30 часа в ДТ \\\"Сава Доброплодни\\\"!
ОЧАКВАМЕ ВИ!!
Сценография - Живка Ковачева
Музикална среда - Иван Великов
Песни - Музикална студия -\\\"До Ре Ми\\\"|
Видео клипове - Адриан Ал Жазар
Декор и мултимедиен дизайн и плакат - Мирослав Орлоев
Хореография - Христо Христов
Фотография: AIM Photo
Участват: Иво Стойчев, Сандриано Радиончик, Иво Сергеев, Ивета Атанасова, Николета Атанасова, Мерткан Бейзат, Камелия Костова, Лъчезар Иванов,Ванеса Миланова, Пресияна Минкова, Гергана Филипова, Стелиана Ивайлова, Габриел Георгиев, Симона Генадиева, Миряна Димитрова, Християна Атанасова, Жени Маркова, Наталия Енчева, Елеонора Викторова, Благовеста Георгиева, Биляна Георгиева,Марин Маринов, Христо Христов и актьори от групите на Артистик.

06.11.2018